OVER FAMILY Mijdrecht

Ons verhaal

WELKOM BIJ FAMILY Mijdrecht

Blijf gezellig eten bij Family Mijdrecht of bestel gemakkelijk Family voor thuis.

Bij Family Mijdrecht, kom je thuis! Hier is het gezellig en staat Marvin en zijn team voor je klaar om iets lekkers te bereiden, op ieder moment van de dag. Blijf een hapje eten in het sfeervolle eethuis of neem jouw favoriete Family maaltijd mee naar huis om er thuis van te genieten; het kan allemaal. 

Of je nu komt om te lunchen, een lekker kopje koffie, een gezellige borrel of om met elkaar s ’avonds een hapje te eten bij Family Mijdrecht ben je aan het juiste adres.  

Marvin zijn persoonlijke favoriet zijn de Family burgers met frites, deze moet je echt even proeven. Maar wil je liever wat extra groenten dan kan hij de maaltijdsalade ook zeker aanbevelen. Sluit je maaltijd af met een verdaaid lekker ijsje, we hebben allerlei lekkere sundae specials om van te genieten. Oh en vergeet ook onze verrassende milkshakes niet! 

Natuurlijk is ook aan de allerkleinste van Mijdrecht gedacht met onze speciale kidsmenu's is eten bestellen bij Family ook voor hen altijd een feestje. Family Mijdrecht is er tenslotte voor de hele familie.  

 

Kom je snel een keertje proeven bij onze Family?  

eten bezorgen of blijven eten restaurant en cafetaria

“De absolute aanrader, welke je echt eens geproefd moet hebben zijn onze Family's Favorieten premium burgers. Deze zijn populair in Mijdrecht en omstreken."

ONZE KERNWAARDEN

Samen genieten van Family

Samen genieten is waar het bij Family om gaat. In het Family eethuis geniet je samen van jouw favoriete Family gerechten. Maar van Family kan je ook thuis genieten, bestel Family voor thuis, zo geniet je overal van de lekkerste Family maaltijden.

Het is onze passie om altijd wat lekkers op tafel te zetten, met kwaliteit. Wij bieden jou een kaart vol (h)eerlijke producten en maaltijden die liefdevol worden bereid met de beste ingrediënten. Of je nou zin hebt in één van onze favorieten, zoals een Family burger met frietjes of juist voor wat extra groente wilt gaan zoals een salade, wij kiezen voor het beste en werken alleen met A-merken van top kwaliteit.

Bij Family Mijdrecht staat de deur altijd voor je open. Op elk moment van de dag kan je bij ons genieten, van lunch tot diner en van een kopje koffie tot een late middagsnack of borrelplank, bij ons ben je altijd aan het juiste adres. 

accordion